Inschrijving DB Award 2017 geopend

Inschrijving Dave Bebelaar Duurzaamheid Award 2017 geopend

Vorig jaar wist FrieslandLease met de BOVAG-Leasefiets de eer nog in de wacht te slepen. Bedrijven, initiatieven, projecten, producenten en zelfs personen kunnen zich vanaf nu opgeven of genomineerd worden voor de 2017 editie

De winnaars van de vorige edities kennen een grote variëteit. Henkel was de winnaar van de eerste editie, met een innovatief product dat meer reparaties mogelijk maakt. Vervolgens waren er winnaars met een zeer duurzame bedrijfsvoering zoals: iClean Carwash Brunssum of een goed idee, zoals: Perfect Green No Risk Parts en afgelopen jaar een duurzame mobiliteitsoplossing, zoals: de Bovag-Leasefiets.

De organisatie hoopt ook dit jaar op een grote variëteit, maar hoopt vooral dat de kwaliteit van de inzendingen op het hoge niveau zal blijven zoals het tot op heden is geweest.

“Het publiek kiest weliswaar een winnaar maar alle inzendingen verdienen een podium en die krijgt men ook bij ons. Niet alleen worden de genomineerden gepresenteerd aan het publiek, maar weken voorafgaand aan de verkiezing publiceren wij mooie videopresentaties van de genomineerden. Veel exposure dus, maar de award is ook bedoeld om best practises in de schijnwerpers te zetten. Dat geeft de initiatief nemers de erkenning die zij verdienen, maar ook anderen de mogelijkheid deze voorbeelden te volgen”: aldus Harry Filon.

De inschrijving is met ingang van vandaag (1 februari 2017) geopend tot 1 juni 2017. Inschrijven kan via het aanmeldformulier en het reglement is hier te downloaden!  De wedstrijd (pitches) en de stemming vindt plaats tijdens het jaarlijkse netwerk event van Duurzaam Repareren eind juni 2017.

Meer info vindt u hier