Arval sluit aan bij Duurzaam Autoleasen

Houten, Apeldoorn,  6 oktober 2016,
Het certificaat Duurzaam Autoleasen is een initiatief van stichting Duurzaam Repareren en staat voor een duurzame bedrijfsvoering en strategie. Marien Kreuger, operationeel directeur bij leasemaatschappij Arval, nam het certificaat in ontvangst.

“Al jaren adviseren wij onze klanten over een duurzaam wagenparkbeleid en onze berijders over een zuinige autokeuze. Hiermee boeken wij positieve resultaten. De gemiddelde CO2-uitstoot van ons wagenpark is in de afgelopen vijf jaar met 35% gedaald. Maar milieuvriendelijk ondernemen zit niet alleen in verlaging van de CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld voor reparaties en onderhoud van leaseauto’s werken wij samen met leveranciers die duurzame producten gebruiken en de elektriciteit voor ons eigen bedrijfspand wekken wij zoveel mogelijk op met onze 541 zonnepanelen. Het certificaat Duurzaam Autoleasen is een mooie waardering van onze MVO-activiteiten.”, zegt Marien Kreuger.

Stichting Duurzaam Repareren is blij dat Arval toetreedt tot de groep van duurzame autoleasemaatschappijen in haar ledenbestand. Een status die de leasemaatschappij met haar MVO-activiteiten volledig toekomt, aldus Harry Filon – directeur Duurzaam Repareren.

Marien Kreuger, directeur Operations Arval