DR certificeert schadebedrijven Broekhuis Groep

 

Persbericht Broekhuis Groep,

PERSBERICHT

Duurzaam Repareren certificeert schadebedrijven Broekhuis Groep 

Harderwijk, december 2013

Alle schadebedrijven van Broekhuis zijn recentelijk gecertificeerd door Duurzaam Repareren. Naar aanleiding van de toetsing en doorlopende audits zijn voor de zeven schadebedrijven de keurmerken ‘ISO 9001:2008’ en ‘Duurzaam Repareren’ behaald.

De NEN Norm ISO 9001:2008
Extern auditor Bureau Veritas heeft in de afgelopen maanden een hercertificering uitgevoerd conform de ISO 9001:2008 norm. Deze hercertificering houdt in dat er wordt gecontroleerd of Broekhuis zich houdt aan procedures, formulieren en instructies zoals deze zijn vastgelegd in het kwaliteitsmanagementsysteem. Broekhuis is beloond met een verlenging van dit certificaat voor de komende drie jaar.

Duurzaam Repareren
De Broekhuis schadebedrijven zijn onlangs door Stichting Duurzaam Repareren gecertificeerd. Deze stichting heeft als missie het zichtbaar maken van autobedrijven die na een objectieve weging als milieuvriendelijk kunnen worden geduid. Deze bedrijven leveren hiermee een belangrijke bijdrage aan het milieuvriendelijke repareren en onderhouden van motorvoertuigen.

Angelica Gravendijk van stichting Duurzaam Repareren feliciteert Broekhuis met de certificering. ‘Dit certificaat betekent dat Broekhuis haar klanten niet alleen de beste service biedt, maar ook de beste milieuvriendelijke oplossingen. Dat is een reden om trots te zijn. Daarnaast zijn er verzekeringsmaatschappijen die alleen zaken doen met bedrijven die Duurzaam gecertificeerd zijn. Deze certificering is daarom van groot belang voor organisaties.

Broekhuis vertegenwoordigt tien automerken – BMW, Chevrolet, Ford, Hyundai, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, SKODA en Volvo – in 38 vestigingen. Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van autoschade, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten. Het familiebedrijf, actief in Midden, Noord en Oost Nederland, is uitgegroeid tot één van de grotere spelers in de Nederlandse automobielbranche. 
Certificering_Broekhuis– Einde persbericht –

___________________________________
Toeschrift bijgaande foto:
V.l.n.r. Sander Wilbers (afdeling Kwaliteit), Robbert van Werven (afdeling Kwaliteit), Aris van Werven (divisiedirecteur Broekhuis Autoschade)