Dupont refinish erkend!

persbericht Dupont Refinish

origineel: http://www.dupontrefinish.nl/portal/nl?page=1.2.1_Current_Press_Release&catid=34&catid2=5152

 

Dupont Refinish maakt duurzaam repareren eenvoudig

 

Stichting Duurzaam Repareren heeft de producten van DuPont Refinish Duurzaam Repareren DuPont Refinish PSBonlangs getoetst en heeft bevestigd dat deze volledig voldoen aan hun Pakket van Eisen.
 
“De Stichting Duurzaam Repareren bevordert het duurzaam werken door het certificeren van schadeherstelbedrijven. Nu de producten van DuPont Refinish gecertificeerd zijn, vergemakkelijkt dit de audit voor onze klanten die het Duurzaam Repareren-certificaat willen voeren. Duurzaamheid is al lang één van de kernwaarden van het merk DuPont Refinish. We streven naar de meest efficiënte producten, zodat onze schadeherstelbedrijven voldoen aan de normen van de branche”, aldus Tonio Amaddeo, sales manager van DuPont Refinish Nederland.
 
Het wordt voor schadeherstelbedrijven steeds belangrijker om hun inspanningen voor het milieu te tonen. Het milieulabel van DuPont Refinish ‘’Eco Pro’’ past perfect in deze gedachtegang. Schadeherstelbedrijven gebruiken producten en werkprocessen die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Middels het Eco Pro-logo kunnen zij dit kenbaar maken aan hun klanten en de lokale gemeenschap.
 

DuPont Refinish biedt reeds vele jaren VOS-conforme watergedragen laksystemen aan die een uitstekende dekkracht, laag materiaalgebruik, snelle applicatie en een zeer goede kleurnauwkeurigheid garanderen. Hiermee wordt een hoge productiviteit bereikt.