Duurzaam Repareren breidt uit met caravanherstellers

De ABS WellColl schadeherstelbedrijven in Heerlen, Kerkrade, Maastricht en Sittard zijn door de stichting Duurzaam Repareren nu ook gecertificeerd voor het duurzaam schade herstellen aan caravans.wellcoll

De stichting stelt aanvullende eisen voor het duurzaam herstellen van caravans. Bij de reparatie van caravans zijn er andere processen, middelen en materiaalgebruik.

Bijvoorbeeld het werken met hout en kunststoffen. Ook hieraan stellen wij eisen ten aanzien van de duurzaamheid”: aldus Harry Filon van de stichting.

Wim Collé, schademanager bij ABS WellColl en verantwoordelijk voor het project: “Wij zijn er al lang klaar voor en werken duurzaam, vanwege het onderscheid in de markt, maar nog veel meer vanuit visie.” Met de toetsing door Duurzaam Repareren krijgt Collé niet alleen de bevestiging dat men duurzaam onderneemt, maar op die manier zal hij ook nieuwe verbeterpunten inzichtelijk krijgen. Buiten de certificering voor schadeherstel aan caravans is WellColl tegelijkertijd gecertificeerd voor autoschadeherstel en glasherstel. Aldus Collé: “Wij merken dat steeds meer opdrachtgevers duurzaamheid eisen”. Daarom is de stichting blij dat nu ook de caravanherstellers toetreden tot de duurzame automotive bedrijven in Nederland.

WellColl Groep is gevestigd in Zuid­Limburg en levert een uitgebreid pakket aan mobiliteitsdiensten, waaronder: autoschadeherstel, ruitreparatie en ­vervanging (Glasgarage), caravan­ en camperservice, autobelettering, bedrijfswageninrichting, oldtimerrestauratie en RentaRolla Autoverhuur.

Bezoek de website van ABs Wellcoll: link