Duurzaam Repareren wil duurzaamheid in de automotive bevorderen door de consumenten en opdrachtgevers (leasemaatschappijen, fleetowners en verzekeraars) en de automotive branche gezamenlijk aan dit onderwerp te binden. Centraal staat hierbij het certificatie-programma. Hiernaast organiseert men ook regelmatig evenementen die de doelstelling ondersteunen.

Dave Bebelaar Award

Dave Bebelaar († 2012) was voorzitter van Auto Recycling Nederland en een groot voorvechter van duurzaamheid in de automotive sector. Om die reden is deze duurzaamheidsaward naar hem vernoemd. lees meer.

Studiedagen

Duurzaam ondernemen is een wijze van ondernemen die op de lange termijn houdbaar is. Het gaat hierbij alle criteria die de continuïteit van een onderneming bepalen in beeld te hebben en deze te beheersen. Dit klinkt wellicht eenvoudiger dan het is. Speciaal voor ondernemers in de automotive organiseren wij daarom studiedagen: Future Proof Automotive. lees meer.

Smart Repairhersteller van het jaar

Smart Repair is een vorm van schadeherstel waarbij er niet wordt vervangen niet traditioneel wordt uitgedeukt en niet wordt gespoten. Toch is het resultaat verbluffend, maar het vergt wel zeer specialistische vaardigheid van de schadehersteller. Om deze techniek te promoten organiseren wij de Smart Repair Hersteller van het jaar. lees meer.

Summer BBQ

Eenmaal per jaar organiseren wij een netwerk bijeenkomst waarvoor wij de belangrijkste stakeholders uitnodigen. Doel is op informele wijze bijeen te komen, te netwerken en gezamenlijk de ambities voor het komende jaar te bepalen. lees meer.