Summer BBQ 2018

Ook dit jaar bent u weer of misschien wel voor de eerste keer, van harte welkom! Het jaarlijkse gratis netwerkevent (Summer BBQ) waar opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar informeel treffen, is inmiddels een begrip binnen de Automotive geworden.

Omdat wij het event traditiegetrouw kort voor de zomervakanties plannen, wordt het door veel bezoekers gezien als dé informele afsluiting voor de zomervakanties. Vorig jaar vierden wij gezamenlijk ons vijfjarig jubileum op een hierbij passende locatie. Dit jaar gaan wij, op veler verzoek, weer vertrouwd naar “onze” beachclub.

Ook dit jaar staat er op het programma de bekendmaking en uitreiking van de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward. Hiermee willen wij duurzaamheid in de automotive een podium geven. Trots kunnen wij u melden dat ook dit jaar er weer mooie initiatieven zich hebben aangemeld. Deze initiatieven introduceren wij twee weken voor aanvang van het netwerkevent aan de markt via een persbericht en via promofilmpjes op onze website. Hiermee geven wij een breed publiek de mogelijkheid hun stem uit te brengen op het initiatief van hun voorkeur.

Als spreker hebben wij dit jaar Luc van Bussel bereid gevonden zijn visie te geven op duurzaamheid, de automotive en de combinatie hiervan, als deze er al is. Als CEO van The Alwaysbemobile Company boekte hij spraakmakende successen, waaronder Best Managed Company (2008,2009,2010, 2011), Gouden FD Gazellen Award (2011) en Franchiseformule van het Jaar (2012) Als columnist van Automotive Magazine geeft hij maandelijks zijn opinie over actuele thema’s in de Automotive en Mobiliteit. Ook het akoestische trio Moon About is weer van de partij en er is, niet te vergeten, veel ruimte om tijdens de BBQ te netwerken en vooral in een informele setting gezellig samen te zijn.

Datum:  28 juni 2018

Locatie: Beachclub Habana Beach, Zuiderstrand – 2554 GH |  Kijkduin Den Haag

Route naar de beachclub

Habana Beach is, mede door de gunstige ligging op het strand van de badplaats Kijkduin, eenvoudig te bereiken. Vanaf de snelweg A4 houdt u Den Haag Zuid-West aan. Vervolgens is het één rechte weg via de Lozerlaan en de Kijkduinstraat naar Kijkduin.

In heel Kijkduin is het PARKEREN GRATIS! Achter de vuurtoren op de boulevard gaat u ten slotte linksaf het strand op. Op het strand gearriveerd, bent u op de plaats van bestemming:

Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, houd dan ‘Deltaplein’ aan.

Ook met het openbaar vervoer zijn wij perfect te bereiken; o.a. de buslijnen 23 en 24 stoppen direct aan de boulevard van Kijkduin.

Programma:

  • 14.00 uur     Ontvangst en inloop
  • 14.50 uur     Welkomswoord en terugblik van het afgelopen jaar door Harry Filon
  • 15.10 uur     Dave Bebelaar Award (uitleg, promo films + pitch)
  • 16.10 uur     Pauze – Tijdens de pauze kunt u uw stembriefje inleveren
  • 16.40 uur     Luc van Bussel geeft zijn visie op duurzaamheid, de automotive en de combinatie hiervan.
  • 18.00 uur     Start BBQ ook dit jaar weer muzikaal ondersteund door het akoestische

muzikale trio: Moon About

  • 20.00 uur     Koffie en afsluiting

Kledingadvies: Casual (let op de weersvoorspellingen) 

en…Moon About:

 

Schrijf u tijdig in voor dit jaarlijkse evenement. Vol = Vol

De verstuurde uitnodigingen zijn strikt persoonlijk. U kunt een collega of zakelijke relatie aanmelden, gezien de locatie (Beachclub) is het aantal deelnemers beperkt. In de bevestiging leest u of uw aanvraag is goedgekeurd.