groep van duurzaamheidsinitiatieven

Duurzaam Repareren maakt deel uit van een groep van duurzaamheidsinitiatieven.
Tot deze groep horen de volgende onderdelen:

Duurzaam Herstel

Duurzaam Herstel is een initiatief van een aantal grote verzekeraars. Doel is alle reparaties die gedekt zijn door een proporty insurance, zoals opstalverzekering, inboedelverzekering en reisverzekering, duurzaam te laten herstellen. U moet hierbij dus denken aan brand- en waterschades, maar ook de reparatie van consumenten elektronica. Bekijk de promotie- trailer of ga naar de website: www.duurzaamherstel.nl.

afbeelding-deskundige

Duurzaam Repareren / Réparer Durablement Belgium

Met in achtneming van de nationale verschillen, een spiegelorganisatie van Duurzaam Repareren Nederland. De organisatie is gevestigd in Zulte en de helpdesk is in Gent gesitueerd. Bekijk de promotie-trailer of bezoek de website: www.duurzaamrepareren.be of www.reparerdurablement.be.

Perfect Green - No Risk Parts

Perfect Green - NoRiskParts wil de drempel tot hergebruik verlagen door gebruikte onderdelen van hoge kwaliteit, met unieke leveringsvoorwaarden en waterdichte garanties te leveren. Bekijk de promotie-trailer die gemaakt is voor de Dave Bebelaar Award 2015 of bezoek de website: www.noriskparts.nl.

Duurzaam Autoleasen

Duurzaam Autoleasen is een initiatief van leasemaatschappijen die zich op gebied van duurzaamheid willen onderscheiden. Men legt zich een groot aantal duurzaamheidseisen op en wordt hierop jaarlijks getoetst. Bekijk de promotie-trailer aan, maar u vindt nu al meer informatie op de website: www.duurzaamautoleasen.nl.