Smart Repair Hersteller 2017

We zijn van wal

Dit jaar voerden de kandidaten de opdrachten uit in het VOC opleidingscentrum in Nieuwegein. De opdrachten bestonden uit het repareren van een deuk ter grootte van een twee euro muntstuk, een schampschade en een kunststofreparatie (bumper). De opdrachten worden beoordeeld door dezelfde jury als bij de vorige editie en bestaat uit Wil Koot (Smart Repair International), Wouter Tacke (Dekra) en Martijn van den Berg (Turien & Co. Assuradeuren).

Graag stellen wij u de kandidaten voor:

Op 13 september zullen de kandidaten tijdens het Schadeseminar nogmaals in de schijnwerpers worden gezet. Vervolgens zal de jury de winnaar bekend maken. We willen ook aan verzekeraars, leasemaatschappijen en andere opdrachtgevers laten zien dat smart repair een specialisme is die hun aandacht verdient.

U kunt hier terecht voor meer informatie over het volledige programma van het Schadeseminar van Automotive Insiders. U kunt daar ook uw deelname aan het seminar te bevestigen.

 

 

Smart Repair Hersteller 2016

Op 15 en 16 november waren wij present op de AMT-Live 2016. Met twee belangrijke evenementen. Op de 15e werd door Ferry Smith, directeur Ledenbelangen ANWB en Martin Saris, COO Geevers, de aftrap gegeven ven Perfect Green Sales. Het platform voor gebruikte onderdelen, zonder risioco’s. De happening werd luister bijgezet door de showdansers van Come Correct.

Op 16 november vond de finale plaats van de Smart Repair Hersteller 2016. Aan deze wedstrijd werd deelgenomen door alle toonaangevende schadeherstelketens. Uiteindelijk was Rocco Hoedemakers de winnaar en mag hij zich een jaar lang smart repair hersteller van het jaar noemen.