Line-Up 2018

Afgelopen donderdag 14 juni, hebben de zes finalisten de opdrachten gemaakt voor de Smart Repair Hersteller 2018. Op woensdag 20 juni maakt de jury de winnaar bekend tijdens het Schadeseminar. De finalisten zijn:

Dennis de Boon – Het Autoschadehuis

 

 

Ferdi Petrus – ASN Vermaire Haarlem

 

Axel Wind iClean Naarden

 

Rocco Hoedemakers ABS Autoherstel Zuid

 

Stefan Bijvoet AAS Schadeherstel Dubbeldam Forepark

 

René van Zwolle Van Mossel KSH

 

Inschrijving Smart Repair Hersteller 2018 geopend

Dit jaar voeren de kandidaten op 14 juni de opdrachten uit in het VOC opleidingscentrum in Boxtel. De opdrachten bestaan uit het repareren van een deuk ter grootte van een twee euro muntstuk, een schampschade en een kunststofreparatie (bumper). De opdrachten worden beoordeeld door dezelfde jury als bij de vorige edities en bestaat uit Wil Koot (Smart Repair International), Wouter Tacke (Dekra) en Martijn van den Berg (Turien & Co. Assuradeuren).

Tijdens het Schade Seminar in juni zullen, middels een promotiefilm de deelnemers en hun bedrijf aan het publiek worden voorgesteld. Vervolgens zal de jury de winnaar bekend maken.

Meld u aan voor de competitie:

 


Download hier het wedstrijdreglement

Smart Repair Hersteller 2017

We zijn van wal

Dit jaar voerden de kandidaten de opdrachten uit in het VOC opleidingscentrum in Nieuwegein. De opdrachten bestonden uit het repareren van een deuk ter grootte van een twee euro muntstuk, een schampschade en een kunststofreparatie (bumper). De opdrachten worden beoordeeld door dezelfde jury als bij de vorige editie en bestaat uit Wil Koot (Smart Repair International), Wouter Tacke (Dekra) en Martijn van den Berg (Turien & Co. Assuradeuren).

Graag stellen wij u de kandidaten voor:

Op 13 september zullen de kandidaten tijdens het Schadeseminar nogmaals in de schijnwerpers worden gezet. Vervolgens zal de jury de winnaar bekend maken. We willen ook aan verzekeraars, leasemaatschappijen en andere opdrachtgevers laten zien dat smart repair een specialisme is die hun aandacht verdient.

U kunt hier terecht voor meer informatie over het volledige programma van het Schadeseminar van Automotive Insiders. U kunt daar ook uw deelname aan het seminar te bevestigen.

 

 

Smart Repair Hersteller 2016

Op 15 en 16 november waren wij present op de AMT-Live 2016. Met twee belangrijke evenementen. Op de 15e werd door Ferry Smith, directeur Ledenbelangen ANWB en Martin Saris, COO Geevers, de aftrap gegeven ven Perfect Green Sales. Het platform voor gebruikte onderdelen, zonder risioco’s. De happening werd luister bijgezet door de showdansers van Come Correct.

Op 16 november vond de finale plaats van de Smart Repair Hersteller 2016. Aan deze wedstrijd werd deelgenomen door alle toonaangevende schadeherstelketens. Uiteindelijk was Rocco Hoedemakers de winnaar en mag hij zich een jaar lang smart repair hersteller van het jaar noemen.