Inschrijving wedstrijd Smartrepair Hersteller 2019 geopend!

Dit jaar vindt de strijd om de beste Smartrepair Hersteller van het jaar, plaats in mei. Gelijk aan voorgaande jaren wordt de wedstrijd georganiseerd in samenwerking met het VOC-opleidingscentrum en Automotive Insiders. De organisatie hoopt dat net als voorgaande edities, dat schadeherstelbedrijven, ketens en dealerbedrijven hun beste monteur afvaardigen.

De wedstrijd heeft als doel smartrepair te promoten. Maar is uiteraard vooral een uitstekende promotie van het bedrijf, de keten of de holding. Bij een wedstrijd draait het in de regel om het winnen. Maar in de line-up staan, bevestigt al de professionaliteit van de onderneming op bijzondere wijze.

De prijsuitreiking vindt plaats op het Automotive Schadeseminar op 8 mei aanstaande. Aan het winnen van de wedstrijd is buiten de roem een persoonlijk geldbedrag gekoppeld.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden dat kan via een email aan info@duurzaamrepareren.nl

Inschrijven kan tot 31 maart 2019.

Line-Up 2018

Afgelopen donderdag 14 juni, hebben de zes finalisten de opdrachten gemaakt voor de Smart Repair Hersteller 2018. Op woensdag 20 juni maakt de jury de winnaar bekend tijdens het Schadeseminar. De finalisten zijn:

Dennis de Boon – Het Autoschadehuis

 

 

Ferdi Petrus – ASN Vermaire Haarlem

 

Axel Wind iClean Naarden

 

Rocco Hoedemakers ABS Autoherstel Zuid

 

Stefan Bijvoet AAS Schadeherstel Dubbeldam Forepark

 

René van Zwolle Van Mossel KSH

Download hier het wedstrijdreglement