Summer BBQ 2017

5 jaar Duurzaam Repareren

Deze zomer had onze Summer BBQ een speciaal tintje. We bestaan op de kop af vijf jaar. Daarom dit jaar niet in Kijkduin, maar voeren wij met onze deelnemers en stakeholders met de driemaster de Stedenmaeght vanuit de Bataviahaven. Helaas hadden we niet dezelfde wind in de zeilen, die de organisatie de afgelopen jaren wel heeft gehad. Zoals de beelden laten zien is het hoe dan ook wel een mooie bijeenkomst geweest.

Alle foto’s zijn hier te zien: Afbeeldingsresultaat voor foto button

 

Summer BBQ 2016

Duurzaam Repareren is meer dan een keurmerk. Het is een platform waar opdrachtgevers en uitvoerende bedrijven samenwerken aan de verduurzaming van de branche. Een maal per jaar organiseert Duurzaam Repareren een BBQ om als community informeel bijeen te zijn. Voor verzekeraars, leasemaatschappijen, schadeketens, garageformules, dealerorganisaties, toeleveranciers, producenten en vele anderen in de branche een mooi afsluitmoment voor het zomerreces.

Traditiegetrouw wordt tijdens de Summer BBQ ook de Dave Bebelaar Award uitgereikt aan het meest duurzame initiatief, project of bedrijf in de automotive.