Noordlease sluit zich aan bij Duurzaam Repareren

Noordlease duurzaamheid is de basis voor onze missie

Onlangs mocht Robert Nienhuis, algemeen directeur van Noordlease, het certificaat Duurzaam Wagenparkbeheer in ontvangst nemen van Harry Filon van Duurzaam Repareren.

“Onze missie is autolease beter en leuker te maken en dan kan je het onderwerp duurzaamheid niet laten liggen. Sterker nog het is de basis waarop wij willen ondernemen”: aldus Nienhuis.

Noordlease is daarom al sinds haar oprichting bewust bezig met de wereld om ons heen. Niet alleen uit het belangrijke oogpunt van respect voor die wereld, maar ook omdat wij het vanzelfsprekend vinden om zo weinig mogelijk energie, materialen en grondstoffen te verspillen. Want dat draagt bij aan de doelstelling, om uitstekende service tegen scherpe tarieven te bieden.

Omdat Duurzaam Repareren ook de combinatie maakt van de zorg voor het milieu en samenleving en kostenbeheersing sluit Noordlease zich aan op dit initiatief.

Met het ondertekenen van het manifest onderschrijft Noordlease de doelstellingen van de stichting en verklaart men te willen bijdragen aan meer duurzaamheid in de automotive branche.

Het is echter geen op zich staand initiatief. Noordlease heeft al diverse initiatieven op gebied van duurzaamheid. Zoals, elektronische facturatie, Rijwijstrainingen en de eigen locatie wordt klimaat neutraal geëxploiteerd. Door het aansluiten op Duurzaam Repareren heeft men nu, naast de eigen bedrijfsvoering, ook het wagenparkbeheer duurzaam gemaakt.