Rocco Hoedemakers tweede jaar op rij Smart Repair Hersteller van het jaar.

Tijdens het Schadeseminar in Fort Wierickerschans maakt de juryvoorzitter Wil Koot bekend dat Rocco Hoedemakers van ABS Autoherstel Zuid ook dit jaar de competitie heeft weten te winnen.

Koot benadrukte dat het dit jaar een ‘close-call’ was. De jury (Wil Koot – Smart Repair International, Wouter Tacke – Dekra en Martijn van den Berg – Turien & Co. Assuradeuren) is van mening dat dit jaar het niveau ongekend hoog was en het voor hen niet eenvoudig was om tot een uiteindelijke winnaar te komen. Een nipte zege dus. Koot riep de ondernemers in de zaal op om volgend jaar hun beste Smart Repair hersteller mee te laten doen aan de competitie om deze nog spannender te maken.

Volgens Harry Filon van Duurzaam Repareren is de competitie een mooi podium voor de bedrijven, maar ook voor Smart Repair als reparatietechniek. Smart Repair is niet alleen bijzonder duurzaam, maar het biedt ook nieuwe proposities naar de opdrachtgevers en draagt bij aan de ambachtelijkheid van het schadevak. Het past ook naadloos op de nieuwe ontwikkelingen waarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen cosmetische en complexe schades. Filon: “Veel Smart Repair herstellers gaan aan het einde van de werkdag nog een uurtje oefenen om het in de vingers te krijgen. Zij investeren vrije tijd om deze kunst te beheersen en ik roep ondernemers op hen hierbij te ondersteunen en de ruimte te geven”. Koot maakte bekend dat het VOC-opleidingscentrum ook een trainingsprogramma aan het opzetten is om Smart Repair verder van de grond te trekken.

 

v.l.n.r. (staand) Wil Koot – Smart Repair International; Ferdi Petrus –Autoschade Service Vermaire Haarlem (ASN); Frank Zuijdevelt –  Autoherstel H. Hoogvliet (ABS); Rocco Hoedemakers – Autoherstel Zuid (ABS); Henk van Meurs  – De Dames van Hurkmans (AAS); Angelica Gravendijk – Directie Duurzaam Repareren; Martijn van den Berg – Turien & Co. Assuradeuren; Wouter Tacke – Dekra. (zittend) Harry Filon – Directie Duurzaam Repareren; Bobby Snoek – Autoschade Frans Beckers B.V. (Autowereld Topselect)