Smart Repair Hersteller 2017 van start

Dit jaar voerden de kandidaten de opdrachten uit in het VOC opleidingscentrum in Nieuwegein. De opdrachten bestonden uit het repareren van een deuk ter grootte van een twee euro muntstuk, een schampschade en een kunststofreparatie (bumper). De opdrachten worden beoordeeld door dezelfde jury als bij de vorige editie en bestaat uit Wil Koot (Smart Repair International), Wouter Tacke (Dekra) en Martijn van den Berg (Turien & Co. Assuradeuren). Hierbij was geen publiek aanwezig.

Op 13 september worden alle kandidaten, tijdens het Schade Seminar, middels een promotiefilm aan het publiek voorgesteld. Vervolgens zal de jury de winnaar bekend maken.

Angelica Gravendijk van Duurzaam Repareren: “Het had best zijn eigen charme om de wedstrijd op de AMT-beurs te doen. Het gaf veel dynamiek en het is fantastisch om te zien hoe collega’s uit de schadebranche de verrichtingen op de voet volgden. Maar we willen ook aan verzekeraars, leasemaatschappijen en andere opdrachtgevers laten zien dat smart repair een specialisme is die hun aandacht verdient. Daarom hebben we er voor gekozen dit jaar de kandidaten en de winnaar bekend te maken tijdens het Schadeseminar. Bovendien kunnen we hiermee ook de bedrijven waar deze vakmensen vandaan komen meer exposure geven”.

De line-up (in willekeurige volgorde) is dit jaar als volgt:

  • Rocco Hoedemakers werkzaam bij – Autoherstel Zuid (ABS) – titelhouder 2016
  • Henk van Meurs werkzaam bij – De Dames van Hurkmans (AAS)
  • Bobby Snoek werkzaam bij – Autoschade Frans Beckers B.V. (Autowereld Topselect)
  • Ferdi Petrus werkzaam bij –Autoschade Service Vermaire Haarlem (ASN)
  • Frank Zuijdevelt werkzaam bij – Autoherstel H. Hoogvliet (ABS)

Hier ziet u de deelnemers aan het werk.

U kunt hier terecht voor meer informatie over het volledige programma van het Schadeseminar van Automotive Insiders. U kunt daar ook uw deelname aan het seminar te bevestigen.