Standox verkrijgt Erkenning

Bron: Autoschadeportaal

 

Standox duurzaamReparerenLakproducten van Standox zijn onlangs door de Stichting Duurzaam Repareren officieel erkend als duurzaam. De schadeherstelbedrijvjen die milieubewust met Standox werkent kunnen dit voortaan uitdragen via het ‘ProFuture’ programma.

ProFuture Het nieuwe Standox-marketingprogramma ProFuture is ontwikkeld voor schadeherstelbedrijven om uit te dragen dat ze milieuberwust werken. Binnen dit concept krijgt de ondernemer communicatiemiddelen zodat hij het werken met VOC-conforme producten kan communiceren.

Certificering Harry Filon, voorzitter Duurzaam Repareren zegt blij te zijn met de certificering van Standox, omdat dit voor Standox-gebruikers de weg naar certificering aanmerkelijk vereenvoudigt. “Men hoeft nu niet meer per product aan te tonen dat het bedrijf aan de eisen voldoet. De schadeherstelsector laat een steeds positiever beeld zien als het gaat over duurzaamheid, het bewustzijn omtrent het milieu wordt steeds groter. Ook bij de verschillende vragende marktpartijen groeit dit besef.”