VHD alarmcentrale introduceert groene stroom in schadesturing

vhd

 

De VHD is de eerste alarmcentrale in Nederland die de sturing naar duurzame schadeherstellers ter hand gaat nemen. Men is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Stichting Duurzaam Repareren.  

VHD alarmcentrale maakt hiermee duurzaam schadeherstel voor haar klanten, verzekeraars, leasemaatschappijen, fleetowners en overheid, eenvoudig realiseerbaar. De VHD kan direct na de aanrijding bepalen wat de meest geschikte herstellers zijn op basis van het netwerk van de betreffende opdrachtgever, de ongevalslocatie en de woonplaats van de bestuurder. Door de samenwerking met Duurzaam Repareren kan men nu ook bepalen wie van deze herstellers ook duurzaam repareert. alarmcentral

Opdrachtgevers onderkennen toenemend het belang om de reparaties duurzaam te laten uitvoeren. VHD alarmcentrale voorziet daarom in een groeiende marktbehoefte. Maar, het is tevens onderdeel van de totaalvisie van de hulp- en dienstverlener. 

“De afgelopen jaren hebben wij grote veranderingen doorgevoerd en investeringen gedaan om onze eigen bedrijfsvoering duurzaam te maken”: zegt Gerben Koopman, commercieel directeur bij VHD alarmcentrale. “Het leveren van de service om het ook voor onze klanten mogelijk te maken om meer reparaties duurzaam te laten uitvoeren, zien wij als een logische vervolgstap”. 

De stichting Duurzaam Repareren is blij met de samenwerking. “Er zijn al vele honderden schadeherstellers en glasreparateurs die Duurzaam Repareren gecertificeerd zijn. Hoe meer reparaties bij deze bedrijven terecht komen, hoe duurzamer Nederland wordt”: volgens Harry Filon van de stichting.