Verzekeraars


Duurzame Schadelastbeheersing

Verzekeraars zijn vanwege de gestuurde schadestroom, de belangrijkste professionele opdrachtgever bij schadeherstel en glasherstel. Een belangrijke en sturende marktpartij derhalve. Als belangrijke opdrachtgever zijn verzekeraars instaat de duurzaamheid bij schade- en glasherstel te bevorderen. Het is essentieel dat de ‘marktvraag’ naar duurzaam schadeherstel groeit.

Wilt u als verzekeraar dat schades professioneel, veilig en kostenefficiënt hersteld worden. Maar ook dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt. Met oog voor het milieu en de samenleving. Maak dan gebruik van gecertificeerde schadeherstelbedrijven, dan bent u hiervan verzekerd. Het is voor verzekeraars mogelijk hiervoor erkend te worden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Maar duurzaamheid is niet alleen van belang vanwege de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Grondstoffen zijn niet onuitputtelijk. Hier bewust mee omgaan wordt essentieel. We staan voor een ontgroening en vergrijzing. Duurzaam inzetbaar personeel wordt essentieel. Afvalstromen worden steeds kostbaarder. Product hergebruik en recycling worden toenemend belangrijke issues. Dit maakt dat Duurzaamheid Core Business is. Ook voor u. Want naast de maatschappelijke wenselijkheid is het een feit dat, wie nu niet in duurzaamheid investeert, straks niet meer voor marktconforme prijzen kan aanbieden. Wilt u op de langere termijn de schadelast daadwerkelijk beheersen, dan is Duurzaam Repareren een must.

Ook u kan als verzekerde het verschil maken

Uw verzekeraar is zich veelal bewust van zijn verantwoordelijkheid. De meeste verzekeraars eisen daarom dat schadeherstellers uw auto niet alleen kwalitatief herstellen, maar dit ook met oog voor het milieu en de samenleving doet. Informeer bij uw verzekeraar of zij ook bij het schadeherstel duurzaamheid in acht nemen. Het certificaat Duurzaam Repareren wordt onder meer geëist door:

Er zijn nu al verzekeraars die uw auto bij schade gegarandeerd duurzaam laten herstellen. Perfect herstel van uw auto met oog voor het milieu en de samenleving. Verzeker uw auto verantwoord. Het is niet duurder, maar wel beter!